En ny dag

måndag.. Solen skiner ännu en dag och det blir varmare, härligt härligt! Bäst njuta innan man landar i lite kyligare sverige. I går var en heldag på stan igen, med jobbet och hans vännina och två assistenter. Vi åt god mat och promenerade (de rullade) i flera kilometer kändes det som. Aten var fylld av människor som kryllade överallt, då jag bodde i London var jag van vid stora folkmassor men nu blir jag oerhört trött och vaksam på tillfällighetstjuvar. Speciellt orolig blir jag då sist jag var här och det var som någon försökte stjäla jobbets medicinväska som hänger bakpå rullstolen...

Men det var en trevlig dag och kväll, och väl hemma igen var jag så där skönt trött synd bara att jag var tvungen att hålla mig vaken till tre..


mitt jobb är rullen till vänster..



en timme tidigare var är hundratals med människor..

Idag bokade jag resan hem åt oss, och det blir på söndag lite senare än vad jag önskat men jag visste att det skulle bli såhär. Har då två tre dagar på mig att packa inför den stundade flytten, det blir lite tajt menvisst går det. Jag ska ju nu flytta till ett fint rum som är stort och ljust, och tillskillnad från den senaste flytten som jag inte såg framemot är jag nu så peppad och jag skulle kunna bära allt själv om så behövdes. Men nu får jag ju hjälp så det är väl bra:)  

Det känns som om flytten är en början på något nytt, eller så är det vårkänslorna som lurar? hursomhelst så tror jag att det nya rummet kommer vara kreativt och jag längtar till att sitta där och skriva samt titta ut över vattnet. Ahh..

Nu är det bäst jag tar vara på denna soliga lediga dag och sätter mig ute på ballis (slang för balkong) så det inte missuppfattas;) läser en mycket bra bok av Joyce Carol Oates - Blonde som jag trodde var en biografiaktigt bok om Marylin Monroe men det är den inte utan Marylin är huvudpersonen ochg boken är baserad på hennes liv men det finns inga riktiga fakta mm Fast jag endast läst dryga 100 sidor kommer jag rekommendera den redan nu!

ha en fin dag!

hang in there!


hang in there!.. hanging there.. översatt : Håll ut!.. Hänger där..




Vårvärme och psykadelisk musik

tack internet radio tack för att du finns:) När jag jobbar så här är det skönt att kunna tuna in på svensk tv och radio, just nu lyssnar jag på kalejdoskop med massa intressant musik. Balkongdörren står vidöppen, de nytvättade sängkläderna svänger på sina strängar där ute.
Vårkänslor poppar inombords itakt med kaffeinet jag just inmundigat, tog en lång springtur imorse och det är alltid lika roligt att se hur förvånade grekerna ser ut när jag kommer.. inte bara för att jag är blond utan också för att jag motionerar ute:) 

Igår var vi på stan igen, åkte till ett område som kändes som Londons Old Street väldigt Hippt och Trendigt med massa uteserveringar och "coolt" folk. Också vi då:) Hittade där i området många fiiina väggar som jag tänkjte dela med mig här!











is the last thing that leaves us..








Paus å tillbaka igen..

Jahapp då va man tillbaks då, allt är som vanligt sitter på tältsängen med en kopp te och skumbelysning. Trots att jag varit hemma i stockholm i ca tre veckor har jag inte lyckat skriva en enda gång, men så åker jag tillbaka till Aten för att jobba lite till och med ens vill jag skriva. Även om ingen läser:)

Anlände för 5 timmar sen, resan gick som den skulle fick ett gott skratt då jag i smyg följde en grekisk tjej med turkosa tights och tunika, matchande leopard mönstrade boots och jacka,och hennes llla mini hund i matchande leopard väska. Att de drog uppmaärksamhet till sig är underskattat de hade en egen lite show och många av oss kunde nästan inte  hålla sig för skratt.  Dock blev det mindre roligt när jag fick sitta mellan två gubbar som mer än gärna axlade ut sig lite extra. Antingen var det för att de tyckte de kunde ta lite av "mitt" ryggstöd eller så ville de bara ha närhet, vad vet jag:) Jag vaknade till efter en tupplur och fann att båda somnat med ansiktet mot mig och jag anade deras frukost i andedräkten.. 

tur att det endast tar tre timmar att flyga..  

dags att sova!   

  


RSS 2.0