Gissa vad!

Tro på trissor om jag åkte på kräksjukan! Unbelivable! Jag och min vän E började kvällen med en drink på Grill, och OJ va fiint det var där! Massa kul inredning, lampskärmar hängandes från taket, en haj, snygg bartender i hawaii skjorta, yumm! Vidare till Tikirooms där vi fick beställde en varsin räksallad som såg såå fräsch ut och var nog god.. ja jag petade verkligen i maten (så olikt mig..) sippade lite på ölen (ännu mer olikt mig) trodde det berodde på mina tajta jeans att jag inte kände för att äta.. men efter ett tag tänkte jag att nej, det är nog bäst att åka hem.. E påpekade jag såg blek ut.

Stoppet innan jag skulle av började jag svettas.. sprang av t banan och ja man kan säga att det blev en annorlunda väg hem. :)  Låg två dagar i sträck och kollade på dallas, dynastin och topmodel. Ja det var min helg det.

Men nu mår jag mycket bättre, precis kommit hem från jobbet 24timmars, ska dra till gymmet och pumpa muskler hehe, kanske händer något trevligt sen vad vet jag!
vi höres!

Så här kan man se ut när man är " fit for fight"


löningsfredag!

Å jag har just målat naglarna röda, stentvättade sturörsjeansen hänger redo på min "walk in" garderrobsdörr, svarta skjortan överväger strykning, håret har ny-rot blekts. Å, Klockan segar sig fram.. Ingen ide att klämma sig in i jeansen för tidigt, men jag har ju varit inne hela dagen (förutom gymbesöket imorse..) så jag vill ut nu! 
 Det tråkiga är att jag jobbar imorgon. Men kul kan man ha för det eller hur! 

Igår träffade jag en gammal vän från London, vi jobbade ihop ett tag och hon har flyttat hem till stockholm för att jobba med olika projekt. Hon är en ung driven kvinna som inriktat sig på teater mm. Otroligt inspirerande! Vi tog en kaffe och pratade om allt, sen bjöd jag henne på middag på östgötakällaren, jag åt en supergod jordärtkockesoppa med lax på toast mmmm till det en mellanöl :) efter det drog vi till Knast där det var ett litet uppträdande, 4 stycken satte sig på en stege som har hjul under de typ ovanpå varandra och sjöng och spelade gitarr och bongotrummor. Jättefint var det! 

Åkte sen hem i lagom tid och lade mig tidigt i säng, jag var ju rätt trött efter mitt 24 timmars jobbpass och knappt någon sömn. Träffade också min vän och guddotter direkt efter jag slutat och kollade i affärer samt fikade. Så jag fick ingen tupplur alls igår! 
Och jag fick just höra att min vän åkt på vinter kräksjukan.. hoppas verkligen jag inte blivit smittad! 

Nu börjar det bli dags att svira om. ska ju träffa Fröken E efter hennes jobb då hon slutar 6. 

 livet som en avloppspropp.. 
 Ertappad i köket/kontoret
 Nymålade naglar och coca cola i vinglas.. jo säkert :) 
   
 tjingeling nu drar jag!

Kreativ tisdag :)

Ibland, förvånar jag mig själv. Som idag, började morgonen med huvudvärk utan anledning. Fikade frukost, mailade lite, sen iväg till gymmet. Mådde mycket bättre efteråt!
Kom hem och klädde om en stol, städade lägenheten, gjorde klart snabel scarfen till syster, paketerade den, (skickas imorgon kära syster sara!) kollade på Barack Obama när han gjorde sitt tal, fick gåshud, blev rörd, hoppas verkligen att han kommer kunna stå sig i de närmsta åren och hålla kvar hoppet hos förväntansfulla amerikaner och övriga i världen.
Och nu skirver jag äntligen ett blogg inlägg :)


Här några fotton från dagen!


Börjar bra?

Nej inte alls :9  gått allt för många dagar men men så kommer det att bli. Garanterat!

klockan är 22.45 det är lördag, har idag varit med min otroligt söta guddotter hela dagen vi har busat och gosat som bara den hon är ju bara så söt, snäll och rar! Inte ens ett halv år gammal och hon uppfattar så mycket, börjat äta gröt och annat gott. Det är ju helt otroligt egentligen hur de små utvecklas sååå fort! Jag är iallafall en stolt gud mor och jag hoppas att vi får ett bra förhållande med varandra när hon växer upp. Jag längtar redan tills hon är stor nog att sova över då ska vi hitta på äventyr kan jag lova! Här är iallafall ett foto på sötnosen från julaftons frukosten vi hade i julas.


I full fart att öppna julklappen jag gav henne som för övrigt var en tamburin :) samt så har jag satt in pengar till SOS barnbyar från henne. Det ska jag göra varje jul och jag har tänkt göra nån slags tavla där hon då kan se hur mycket hon skänkt till behövande barn i andra länder.




Har även kollat på resor ikväll, jag mor och syster kanske åker till kroatien i vår och blir man inte galen av längtan när man kollar på ljuvliga bilder!

Gamla Stan i Dubrovnik Makarska rivieran

Jisses jag vill åka nuuuuu! Har iallfall kollat upp charter (som jag inte gillar) och lägenheter och det känns ju som att man kan få en roligare upplevelse om man äventyrar lite. Jag föredrar ju att boka flyg och boende separat då kan man välja mer själv och om vi hyr en lägenhet sparar vi ju pengar på mat! Frågan är bara om mamma går med på det.. Jag kan tänka mig att hon vill ha det lite bekvämt och ordnat för sig. Men jag kan ha fel :) Jag hoppas innerligt att vi kommer iväg,!


Imorgon ska jag pallra mig iväg till gymmet iallafall eftersom det blivit en lugn  hemma kväll och jag inte varit sen innan jul - fy skämms!


Lura ögat?




Detta foto tog jag förra sommaren kan ni se det jag ser? en lång smal kropp med knotiga knän? En av mina hobbies är att fota, jag gillar att hitta små saker som helt enkelt gör mig nyfiken. Jag är inte så där super bra på att fånga människor utan lyckas alltid att fånga sekunden efter det där otroligt fina ögonblicket.. :)




Här har vi en till, en springande varelse fångad i spindelnätet..



Här kastar vi bollar i luften!



Bortsett från att trädet i bakgrunden fallit på sidan.. ser väl det här ut som nån som balanserar bollen på fingret?

Hej!

Ett nytt år och kanske komme jag kunna hålla denna vid liv.. De pratade på radion om bloggar och sa att det var som att ha en hund, den måste matas minst varannan dag. Nu har jag ju aldrig haft en hund men iallafall katt och den bör ju matas var tredje.. Nej, skämtåsido Nånstans tänker jag att detta iallafall kan hålla igång mitt skrivande, även om nån läser den eller ej :)

Jag hade väl tänkt att lägga upp lite bilder mm på ditten och datten, berätta lite om mitt liv och vad som händer. Ideér mm inför framtiden och sånt. Det kan ju vara bra för då kanske jag verkilgen förverkligar mina planer istället för att bara prata om dem.. Too much talk too little action!





Här är då jag om än lite intensiv.. Ser inte så här ut i vanliga fall ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0